+370 680 12001  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

KODĖL IŠKEPUSI MĖSA TAMPA TĄSI IR NESULTINGA?

Jūs tikrai dievinate sultingą, švelniai apskrudusią mėsytę! Iš tiesų, kam galėtų patikti sausas, sunkiai sukramtomas, tąsus kepsnys. KAMADO BONO laiko šilumą savo viduje, o sultis – kepsnyje, kaip tik to jums ir reikia! Ji itin vertinama dėl to, kad uždengiama dangčiu ir tinkamam kepimui reikia mažiau šilumos. Taip pat ypatingai suprojektuota kepsninės forma leidžia šilumai tolygiai pasiskirstyti visoje kepimo erdvėje. Skirtingai dujinėje kepsninėje kepsnys daugiausiai kepamas iš apačios, o šiluma tuščiai išsiskiria į orą.

Unikali KAMADO BONO forma leidžia šilumai tolygiai pasiskirstyti kepsninės viduje, tad maistas kepamas greičiau ir praranda mažai sulčių.

KAMADO BONO yra uždaros konstrukcijos, taigi pageidaujamai temperatūrai pasiekti prireiks mažiau anglių.