Panini sumuštiniai su vištiena
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Ant grotelių apkepame bandeles, šoninę, pjaustytą cukiniją.
Vištienos file pagardiname prieskoniais, smulkintu česnaku, užpilame aliejumi, permaišome ir pamarinuojame. Kepame ant grotelių 5-7 min.
Majonezą sumaišome su čili padažu, tepame bandelių vidinę pusę, dedame vištieną, salotas, šoninę, sūrį, dž. pomidorus, cukiniją, uždengiame bandele ir mėgaujamės.
Skanaus.
Ingredientai
4 panini bandelės350 gr. vištienos file
1 a.š. Prieskonių mišinio “GARLIC RUB”
3 skilt. česnako
4 valg. š. majonezo
2 valg. č. čili padažo
1 cukinja
8 lapeliai čederio sūrio
8 vnt. dž pomidorų
gražgraščių
8 juostelės šoninės
al. Aliejaus