Porchetta
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, padėkite indą riebalams, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Susmulkinkite česnaką, krapus, rozmariną sumaišykite su paprikos milteliais, druska ir pipirais.
Iš šoninės padarykite išklotinę, vidų įtrinkite prieskonių mišiniu ir susukite šoninę. Sutvirtinkite siūlu.
Dėkite ant grotelių ir kepkite apie 4 val. iki 78 °C vidines , kurią matuokite termometru.
Pabaigoje, atidarykite sklendes ir leiskite mėsai apskrusti, kol odelė taps traški.
Skanaus.
Ingredientai
4 kg. Kiaulienos šoninės4 skiltelės česnako
rozmarinas
krapai
pipirai, druska
2 a. š. maltos saldžiosios paprikos