Kiaulienos sprandinė su troškintomis daržovėmis
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kiaulieną supjaustykite kaip kepsniams, pagardinkite prieskoniais, kikkoman padažu ir aliejumi, leiskite 15 min. pasimarinuoti.
Apkepkite ant grotelių po 4 min. iš kiekvienos pusės.
Keptuvėje ant šlakelio aliejaus apkepkite susmulkintas daržoves supilkite sultinį, patroškinkite, kol skystis šiek tiek nugaruos ir pagardinkite grietinėle.
Video receptas čia.
Ingredientai
1 kg kiaulienos sprandinėsPrieskonių kiaulienai
5 v. š sojų padažo
5 v. š. aliejaus
200 g porų
200 g raudonos paprikos
200 g geltonos paprikos
200 g svogūnų
5 skilteles česnako
200 g morkų
200 ml grietinėlės
Daržovių sultinio kubelis
Druska, pipirai