I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

8 ingr.

15 min.

170°C

Vištienos BBQ vėrinukai ,,Kabab Koobideh”

Visus ingredientus dubenyje, išskyrus padažą, išmaišyti iki vientisos masės. Uždengti maistine plėvele ir palikti per naktį pastovėti šaldytuve.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 170 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Paruoštą vištieną rankomis ,,aplipinti” aplink iešmus, pailgai (kaip foto). Stipriai suspaust rankomis, kad nenukristų
Kept ant tiesioginės kaitros 170C., kol gražiai apskrus, prieš pabaigą – gausiai aptept padažu ir pakepti dar kelias minutes, kad karamelizuotųsi.
Skanaus.

Ingredientai

500g vištienos faršo (rekomenduoju susimalt iš šlaunelių mėsos patiems)
1 sutarkuotas svogūnas
1 kiaušinio trynys
1 šaukštelis maltos ciberžolės
1 skiltelė česnako, smulkiai supjaustyto
1 arbatinis šaukštelis rūkytos arba saldžiosios paprikos
Pusė šaukštelio druskos
KIKKOMAN Yakitori padažas glazūrai (naudojam gausiai)