Sūriu įdarytos paprikos
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, sudėkite rūkymo kaladėles, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 140 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Paprikas perpjaukite per pusę, išvalykite ir įdarykite sūriu. Susmulkinkite svogūno laiškus, uždėkite ant sūrio. Taip paruoštas paprikas apsukite šoninės juostelėmis. Sudėkite ant kepimo grotelių ir kepkite 30 min. Aptepkite padažu ir dar kepkite 10 min.
Skanaus.
Ingredientai
10 vnt. Mažos paprikos50 gr. svogūno laiškų
400 gr. philadelphia tepamo sūrio
300 gr. šalto rūkymo šoninės juostelių
4-5 v. š. Padažo Cherry & Cola
3 vnt. Rūkymo kaladėlių