Tortilijos su troškintais jaučio žandais
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių. Ant anglių sudėkite rūkymo kaladėlės. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Jaučio žandus pamarinuokite prieskoniais ir rūkykite 3 val. 130C kaitroje.
Supjaustykite, sudėkite į puodą, supilkite alų, sudėkite sviestą, smulkintas paprikas, svogūnus, kalendrą ir troškinkite 140C 3 val.
Pašildykite tortilijas, dėkite į jas po kelis šaukštus troškinio, šalia pjaustytų ridikėlių ir papuoškite svogūno laiškais.
Skanaus.
Ingredientai
4 vnt. jaučio žandų2 v. š. Prieskoniai VIKING THE CHEF „Popcorn“
800 ml. tamsaus alaus
100 gr. sviesto
2 vnt. geltonų paprikų
2 vnt. raudonų paprikų
300 gr. šalotinių svogūnų
kalendros
svogūnų laiškų
200 gr. ridikėlių
4 tortilijos
4 v.š. Smoky Apple BBQ padažo
3 vnt. Viskio statinių rūkymo kaladėlių