Kesadilijos su triušiena
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Į keptuvę pilame aliejaus ir dedame smulkintus kumpelius, pasmulkintą svogūną ir paprikas, įberiame druskos ir pipiro. Apkepame. Įpilame 1,5 litro sultinio ir troškiname 1,5 valandos. Tuo tarpu grietinę sumaišome su žiupsneliu druskos ir pasmulkintais žalumynais.
Ant tortilijos lakštų tepame grietinės padažą, užtarkuojame sūrio, dedame įdaro, špinatų ir pasmulkintus pomidorus. Lakštą sulankstome kaip blynelius (kvadratinius) ir apkepame ant griliaus. Patiekiame karštus.
Skanaus.
Ingredientai
10 vnt. Triušienos kumpelių4 vnt.Svogūnai
6 vnt. Mažųjų paprikų
100 gr. Kietojo sūrio
3 šaukštai grietinės
2 vnt. Pomidorų
6 vnt. Tortilijų
100 gr. Špinatų
Krapų
Petražolių
Druskos
Pipirų