Bandelės su varške ir grietinės užpilu
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, kepimo akmenį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
1. Įmaišas:
Piene ištirpinti cukrų, mieles, miltus išmaišyti ir palikti 20 min., „sureaguoti“ mielėms.
2. Įdaras:
Visus produktus sumaišykite dubenyje.
3. Tešla:
Svieste išmaišykite gerai cukrų. Užminkykite tešlą. Nesudėkite visų miltų, berkite po truputį, kol tešla nelips prie rankų ir gerai minkysis. Paruoštą tešlą pastatykite šiltai, kol pakils dvigubai.
Iškočiokite stačiakampį, ištepkite varškės įdaru, susukite į rolą ir supjaustykite. Į kepimo skardą ar indą sudėkite bandeles ir kepkite 180C 25 min.
4. Kremas:
Sumaišykite produktus dubenyje šaukštu.
Kai bandelės iškeps užpilkite kremą, išlyginkite ant bandelių teptuku ir uždenkite folija ar rankšluoščiu, leiskite kremui susigerti, kol bandelės atvės.
Skanaus.
Ingredientai
Įmaišui:100ml. šilto pieno
1 v. š. miltų
1 v.š. cukraus
7 gr. sausų mielių
Įdarui:
500 gr. varškės
1 kiaušinis
3 v. š. cukraus
Citrinos ar apelsino žievelės
Tešlai:
300/350 gr. persijotų miltų
70 gr. tirpinto sviesto
70 gr. grietinės
1 v. š. cukraus
Įmaišo
Kremas:
150 gr. Grietinės
1-2 v. š cukraus
Vanilės