I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

15 ingr.

50 min.

160°C

Itališkas omletas su kumpiu ir pomidorais

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, kepimo akmenį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Dubenyje išplakite kiaušinius su grietinėle ir rikota sūriu, įmaišykite parmezaną, pagardinkite prieskoniais.
Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
Keptuvėje ant šlakelio aliejaus apkepkite svogūnus su žiupsneliu cukraus, kol pradės rusvėti ir karamelizuotis. Atidėkite į lėkštę.
Bulves supjaustykite 3mm griežinėliais. Apkepkite keptuvėje pagardindami druska, pipirais iš abiejų pusių. Sudėkite ant popierinės servetėlės.
Pusę bulvių sudėkite į kepimo skardą 26cm. ant jų užtepkite šaukštą majonezo, dalį svogūnų, pagardinkite druska, pipirais. Vėl kartokite sluoksnis bulvių, majonezo, svogūno, prieskoniai.
Užpilkite kiaušinių masę, sudėkite kumpio griežinėlius, pusiau pjautus pomidoriukus.
Kepkite kepsninėje netiesioginėje kaitroje 160C 45-50 min.
Iškeptą pabarstykite česnako laiškais.
Skanaus.

Ingredientai

5-6 vnt. Bulvių
2 vnt svogūnai
3-4 v.š. aliejaus
5 kiaušiniai
100 ml. grietinėlės
5 v. š. tarkuoto permazano sūrio
200 gr. rikotos sūrio
180 gr. vyšninių pomidorų
6 griežinėlių vytinto kumpio
Saujelė smulkintų česnakinių laiškų
Saujelė brokolių
Druskos
Pipirų
Žiupsnelis cukraus
2 v. š. Majonezo