I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

15 min.

180°C

Bandelės su prieskoninėmis žolelėmis

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį.
Palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.

Mieles sumaišyti su cukrumi ir vos šiltu pienu.
Trynius išsukti su sviestu, įmaišyti „sureagavusių“ mielių mišinį ir įsijoti miltus, per minkyti lengvai tešlą ir palikti šiltai uždengtą, kol pakils dvigubai.
Formuoti 16 bandelių po 55gr.
Sudėti į kepimo formą ir leisti pailsėti 20 min.
Kepti įkaitintoje kepsninėje, ant kepimo akmens
180C orkaitėje 12-15 min.
Ištraukus aptepti prieskoniniu sviestu.
Skanaus.

Ingredientai

Tešlai:
šiltas pienas – 300 ml
cukrus – 1. v. š.
druska – 1 a. š.
kiaušinio trynys – 2 vnt.
sviestas – 50 g
kvietiniai miltai – 500 g
sausos mielės – 8 g

Prieskoniniam sviestui:
sviestas – 70 g.
šviežių prieskoninių smulkintų žolelių saujelė
kelios skiltelės česnako
sezamo sėklų
žiupsnelis druskos