I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

30 min.

170°C

Havajų Mėsainiai su ananasais

Į faršą dedame druskos, pipirų, pilam volčesterio padažo, beriame česnako granulių, išmaišome ir formuojam mėsos paplotėlius. Į paplotėlius iš abiejų pusių įspaudžiam po vieną ananaso griežinėlį. Gerai apspaudžiame mėsa. Paplotėlio centre padarome skylutę.
Apsukam šoninės juostele. Apibarstome BBQ prieskoniais.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 170 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sudedame ant grotelių paruoštus mėsos paplotėlius ir kepame apie 15min. Apverčiam ir kepam dar apie 15min.
Kol mėsa kepa paruošiam padažą:
Keptuvėlėje ištirpiname sviestą. Maišant įpilame sirupo iš konservuoto ananaso skardinės.
Supilame romą.
Užverdame ir pamaišydami verdame, kol padažas sutirštės.
Mėsai baigiant kepti pašildome bandeles, dedame mėsos paplotėlį, tepame pasiruoštu padažu, dedame svogūną. Bandelę aptepame padažu ir užbarstome sezamo sėklų.
Skanaus.

Ingredientai

750 g Brandinto jautienos faršo
1.5 v.š. volčesterio padažo
1.5 v.š. česnako granulių
Druska, pipirai
Plonos š.r. šoninės juostelės
Konservuotas ananasas griežinėliais
BBQ prieskoniai
Svogūnai
Sviestas
Romas
Sezamo sėklos
Bandelės