Cinamono suktinukas su žiemos sodu
Sumaišykite miltus, druską, cukrų ir mieles. Ant šios masės supilkite ištirpintą sviestą. Suplakite vieną kiaušinį ir kito kiaušinio trynį, o tada užpilkite ant viršaus. Pašildykite pieną ir pilkite ten pat. Viską sumaišykite ir išminkykite. Jei gavosi elastinga tešla, jūs tinkamame kelyje. Tada įpilkite truputį aliejaus į dubenį, įdėkite tešlą ir uždengę maistine plėvele, palaikykite maždaug valandą kambario temperatūroje.Pabarstykite truputį miltų, o tešlą padalinkite į 8 lygias dalis. Kiekvieną atskirai iškočiokite į 60-70 cm. ilgio lazdeles. Jas vyniokite ant rotisserie iešmo. Apvynioję ištepkite teptuku aliejumi, išvoliokite cukraus ir cinamono mišinyje.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju. Kepsninę įkaitinkite iki 200 °C ir kepkite su rotisserie iešmu 10-15 minučių.
Iškeptą suktinuką gardinkite maskarponės kremu, uogomis bei mėtų lapeliais.
Skanaus
Ingredientai
Suktinukui reikės:500 g. miltų
Žiupsnelio druskos
50-70 g. cukraus
7 g. mielių
2 vnt. didelių kiaušinių
220 ml. pieno
60 g. sviesto
Cinamono
Įdarui:
Maskarponės kremo
Šilauogių
Aviečių
Mėtos lapelių