Duonos ir sviesto pudingas
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį, palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Duonos riekutes sutepkite sviestu ir supjaustykite dideliais gabalais. Razinas pamerkite į romą ir pavirinkite 5 minutes. Sumaišykite kiaušinius, pieną, girtinėlę, sviestą, cukrų, cinamoną ir vanilės ekstraktą. Gautą mišinį užpilkite ant duonos ir leiskite įsigerti mažiausiai 15 minučių.
Perkelkite į kepimo indą kartu įmaišydami razinas ir šokolado gabalėlius. Pabarstykite smulkintais migdolais.
Kepkite 40 minučių. Iškepus pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus.
Ingredientai
Brioche duonos200 g razinų
Romo
Šokolado gabalėlių
Smulkintų migdolų
4 vnt. kiaušinių (2 pilnų ir 2 trinių)
360 ml pieno
250 ml grietinėlės
40 g nesūdyto sviesto, ištirpinto ir atvėsinto
50 g cukraus
1 a.š. cinamono
1 a.š. vanilės ekstrakto
Cukraus pudros