Keksas su karamele ir rome mirkytomis razinomis
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, ant jų kepimo akmenį, ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Razinas užpilkite romu ir palaikykite 3-4 val.
Kambario temperatūros sviestą išplakite su druska. Plakant įmuškite po kiaušinį, po kiekvieno gerai išplakite. Įmaišykite kondensuotą pieną ir karamelę, supilkite pieną. Miltus persijokite su kepimo milteliais, įmaišykite į tešlą, sudėkite razinas, viską permaišykite ir dėkite į kepimo skardą išteptą sviestu. Kepkite 40 min 180C.
Iškeptą keksą pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus.
Ingredientai
200 gr. sviesto200 ml. kondensuoto pieno
3 kiaušiniai
150 gr. razinų
100 ml. ramsaus romo
200 gr. miltų
2 v.š. pieno
1.5 a.š. kepimo miltelių
100 ml. karamelės
Druskos
cukraus pudros