Kepti ledai
Sumalkite kukurūzų dribsnius į miltus. Gerai išplakite kiaušinį. Suformuokite iš ledų kamuoliukus. Tai darykite greitai, kad neištirptų ledai. Kamuoliukus aptepkite kiaušinio plakiniu, apvoliokite dribsnių trupiniuose. Taip kartokite kelis kartus. Suformuotus ledų rutuliukus dėkite į šaldymo kamerą ir gerai atšaldykite.Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ant grotelių dėkite gilią ketaus keptuvę, pilkite nemažai aliejaus ir gerai įkaitinkite. Gerai atvėsintus ledų kamuolėlius dėkite į verdantį aliejų ir virkite apie 30-60 sekundžių. Iškeptus dėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų riebalai. Serviruokite su šviežiomis vyšniomis ar kitomis mėgstamomis uogomis.
Skanaus
Ingredientai
500 g. vanilinių ledų200 g. kukurūzų dribsnių
1 vnt. kiaušinio
Saulėgrąžų aliejaus
Šviežių vyšnių ar kitų mėgstamų uogų