I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

15 min.

220°C

Kepti bananai su zefyrais

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 220 laipsnių.
Bananus nuplaukite ir su žieve kepkite padėję ant groteliu virš žariju, kol bananų žievė visiškai pajuoduos ir bananai pradės putoti bei sproginėti.
Tuomet pralupkite žievę nuo viršaus, apiberkite avižinių sausainių trupiniais, smulkintomis pistacijomis ir smulkintomis liofilizuotomis braškėmis.
Ragaukite kartu zefyrais keptais virš žarijų.
Juos tiesiog pamaukite ant iešmelio ir paskrudinkite iš visu pusių, skrudinkite iš lėto, kol palengva zefyras apskrus ir išsipūs, jis taps viduje maloniai minkštas, o išorėje traškus.
Skanaus.

Ingredientai

4 vnt. Bananų (mažųjų)
3-4 avižiniai sausainiai
Saujelė smulkintų pistacijų
Liofilizuotų braškių
Zefyrų (marshmello)