prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

50 min.

190°C

Trupinių pyragas su uogiene

Viską sudėkite į indą ir gerai išminkykite iki trupinių. Dalimi tų trupinių išklokite kepimo formą. Tada supilkite pasirinktą uogienę. Viršų apibarstykite likusiais trupiniais.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį.
Palaukite kol temperatūra pakils iki 190 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kepkite apie 50 minučių.
Skanaus.

Ingredientai

Įdarui:
Uogienės arba džemo

Tešlai:
400 g miltų
Šaukštelio kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos
Šaukšto cukraus (jei uogienė labai saldi, tiek užteks. Jei ne, tada dėkite pagal skonį)
200 g sviesto
2 kiaušinių