prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

12 ingr.

10 min.

200°C

Cannoli

Lakštai: Sumaišykite miltus, cukrų, cinamoną, druską.
Įdėkite sviesto ir sutrinkite šakute.
Įmuškite kiaušinį ir įpilkite „Marsala“ vyno. Minkykite, kol tešla bus lygi ir nelipni.
Palikite valandai pailsėti šaldytuve.

Kremas:
Kremui sumaišykite visus ingredientus ir padėkite į šaldytuvą.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.
Tešlą plonai iškočiokite, išspauskite apskritimus, kraštelį aptepkite plaktu kiaušinio baltymu ir susukę „tiūbelę“ užklijuokite kraštą
Įkaitinkite gerai aliejų.
Dėkite lakštus į aliejų ir kepkite, kol taps gražios auksinės spalvos.
Atvėsinkite, įdarykite kremu.
Skanaus.

Ingredientai

„Cannoli“ lakštai:
350 g universalių miltų
1 v.š. cukraus
1 arb.š. malto cinamono
1/4 arb.š. druskos
2 šaukštai (28g) sviesto šalto
1 didelis kiaušinis
75 ml „Marsala“ vyno

Kepimui:
Augalinis aliejus

Cannoli sulipinimui:
1 kiaušinio baltymas

Ricotta įdaras:
700 g rikotos sūrio, nusausinto
120 g cukraus pudros
Tarkuota citrinos žievė