65.00
2
+37065654515
Kategorija
Desertai

Rabarbarų pyragas

30 - 60 min

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • Trupiniams:
  • 100 g cukraus
  • 60 g miltų
  • 50 g tirpinto sviesto
  • Pyragui:
  • 300 g miltų
  • 1 arb.š. kepimo miltelių
  • 0,5 arb.š. sodos
  • 0.5 arb.š. cinamono
  • 0,5 arb.š. druskos
  • 180 ml jogurto
  • 180 g sviesto kambario temperatūros
  • 200 g cukraus
  • 2 kiaušinių
  • 450 g rabarbarų
  • Sviesto kepimo formos tepimui

Receptas

  1. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite dviejų zonų kepimo sistemą su deflektoriumi, nerūdijančio plieno groteles, kepimo akmenį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
  2. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Pyrago formą ištepkite sviestu.
  4. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite rabarbarus.
  5. Paruoškite trupinius: sumaišykite miltus su cukrumi, įmaišykite tirpintą sviestą. Mišinį padėkite į šaldiklį.
  6. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą, cinamoną ir druską.
  7. Kitame dubenyje mikseriu iki purumo išplakite sviestą su cukrumi. Po vieną į sviestą įmuškite kiaušinius, po kiekvieno tešlą išmaišykite iki vienalytės masės.
  8. Įmaišykite trečdalį sausų produktų, po to – pusę jogurto, vėl trečdalį miltų, pusę jogurto ir tada paskutinį trečdalį miltų. Svarbu po kiekvieno papildymo gerai išmaišyti tešlą. Galiausiai įmaišykite pjaustytus rabarbarus.
  9. Tešlą vienodu sluoksniu paskirstykite kepimo formoje, ant viršaus kiek įmanoma tolygiau užbarstykite trupinius. Kepkite 40 minučių kol pyragas gražiai paskrus.

Skanaus.

Kamado receptai

Daugiau
2
    2
    Krepšelis
    Ketaus puodas, raudonas 3,5 l
    Ketaus puodas, raudonas 3,5 l
    x 1
    Kaina: 50.00
    50.00
    Vištienos blauzdelių laikiklis
    Vištienos blauzdelių laikiklis
    x 1
    Kaina: 15.00
    15.00