Kepti obuoliai su varške
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 190 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Obuolių viršų nupjauname, vidų išskobiame palikdami gan storas sieneles. Varškę, kiaušinius, medų, smulkintus riešutus, spanguoles, vanilinį cukrų ir krakmolą gerai išmaišome ir lygiomis dalimis prigrūdame išskobtus obuolius.
Kepame apie 30 minučių.
Patiekiame su ledais ar grietinėle ir karamele.
Skanaus.
Ingredientai
6 obuoliai300 g riebios varškės
2 kiaušinio tryniai
Dž. Spanguolių
Graikiškų riešutų
3v.š. medaus
1 a.š. vanilinio cukraus
1 a.š. krakmolo
Medus arba karamelė pagardinimui