Kepti greipfrutai su jogurtu ir granola
Kristupo Krivicko receptasParuoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 220 laipsnių.
Greipfrutus pjauname pusiau. Kiek išeina, aštriu peiliu atskiriame vaisių nuo odelės, atsargiai įpjauname greipfruto segmentus- taip bus daug lengviau vaisių valgyti šaukšteliu.
Ant kiekvienos puselės beriame žiupsnelį anyžiaus ir porą arbatinių šaukštelių cukraus.
Kepame uždaroje kepsninėje apie 3-5 minutes. Patiekiame su šaltu, riebiu graikišku jogurtu ir granola.
Skanaus.
Ingredientai
GreipfrutaiTrinti žvaigždiniai anyžiai
Rudas arba rūkytas cukrus
Riebus graikiškas jogurtas
Granola