I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

16 ingr.

4 val.

170 °C

Ėriuko mentė troškinta vyne

Ėriuko mentę aptepkite aliejumi ir įtrinkite rupia druska, bei šviežiais, maltais pipirais. Taip pat padarykite mažas įpjovas ir prikiškite rozmarino bei česnako.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Į Grandfeu puodą berkite supjaustytą porą, salierus, morkas, svogūnus, 2 šakeles rozmarino, lauro lapus, česnako skilteles, saują per puse perpjautų vyšninių pomidorų, kelias čiobrelio šakeles, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Tuomet dėkite ėriuko mentę, supilkite 2 skardines smulkintų pomidorų ir iki pusės mentės įpilkite raudonojo vyno.
Uždenkite dangčiu ir troškinkite iki 170°C įkaitintoje kepsninėje apie 4 val. Patiekite su virtu kuskusu, apibarstykite granatų sėklomis bei smulkintomis petražolėmis.
Skanaus

Ingredientai

Ėriuko mentės
Alyvuogių aliejaus
Druskos dribsnių „Crystal pink flakes“
Šviežiai maltų pipirų
3-4 šakelės šviežio rozmarino
Česnako
1 vnt. poro
3 vnt. saliero stiebų
3 vnt. morkų
2 vnt. raudonųjų svogūnų
3 lauro lapai
5 skiltelės česnako
Sauja vyšninių pomidorų
Kelios čiobrelio šakelės
2 skardinės (po 400 g.) konservuotų, smulkintų pomidorų
Raudonojo vyno
Šviežių petražolių