Įdarytos krevetės
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Padarykite krevetėse įpjovas per kiautą, ištraukite juodą siūlą ir pamarinuokite su alyvuogių aliejumi, druska, citrinos sultimis, skystu česnaku ir pipirais. Prieš kepant į vidų dėkite įdarą: svieste pakepinkite džiūvėsėlius su daug persilado ir trupučiu citrinos žievelės.
Kepkite tiesioginėje kaitroje labai trumpai, kol krevetės pakeis spalvą (verskite vieną kartą).
Skanaus
Ingredientai
Didelių krevečiųSviesto
Džiūvėsėlių
Persilado prieskonių
2-3 vnt. citrinų
Skysto česnako
Pipirų
Druskos
Alyvuogių aliejaus