Midijos grietinėlės - viskio padaže
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite į laikiklį Grandfeu puodą.Puode su šlakeliu aliejaus apkepinkite smulkiai pjaustytą svogūną, salierą, sudėkite nuvalytas, bet neluptas česnako skilteles, mėgstamus žalumynus, supilkite viskį, grietinėlę.
Suberkite midijas, uždarykite dangtį ir troškinkite apie 10 min., kartais pamaišydami. Midijas patiekite su citrinos skiltele bei keptomis bulvytėmis ir Japan chipotle majonezu.
Skanaus
Ingredientai
1 kg. šviežių midijų su kiautuŠlakelis alyvuogių aliejaus
1 vnt. svogūno
5-7 skiltelės česnako
2-3 saliero stiebai
100 g. viskio
250 g. grietinėlės
Mėgstamų žalumynų
1 vnt. citrinos