I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

15 ingr.

25 min

180 °C

Krevetės su chorizo

Krevetes išvalykite, pagardinkite skystu česnaku, citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi su žolelėmis ir užbarstykite žolelių druska. Palaikykite šaldytuve valandą laiko.
Chorizo dešreles išimkite iš apvalkalo, smulkiai supjaustykite česnako skilteles ir svogūną. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Įkaitintoje ketaus keptuvėlėje su trupučiu sviesto pakepinkite svogūną, česnaką, sudėkite dešrelių mėsą ir kepkite kol lengvai apskrus. Tada įdėkite porą šaukštų pomidorų pastos, šaukštą „Roasted garlic“ padažo, šaukštelį skysto medaus, pusę stiklinės sultinio ir palikite troškintis kol sutirštės. Krevetes sumaukite ant medinių iešmelių ir pakepkite po porą minučių iš abiejų pusių.
Pagardinkite citrinos sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Valgykite su česnakine duonele ir mėgstamomis salotomis.
Skanaus

Ingredientai

Didelių krevečių
Skysto česnako
1 vnt. citrinos
Alyvuogių aliejaus su žolelėmis
Druskos su žolelėmis
3 vnt. chorizo dešrelių
2-3 skiltelės česnako
1 vnt. šalotinio svogūno
Truputis sviesto kepimui
2 v. š. pomidorų pastos
1 v. š. „Roasted garlic“ padažo-marinato
1 v. š. skysto medaus
0,5 stiklinės sultinio
Šviežių petražolių
Česnakinės duonelės