0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jūros gėrybės

Midijos grietinėlės – viskio padaže

0 - 30 min

2

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 kg šviežių midijų su kiautu
  • Šlakelio alyvuogių aliejaus
  • 1 šalotinio svogūno
  • 5-7 skiltelių česnako
  • 2-3 saliero stiebų
  • 100 ml viskio
  • 250 ml grietinėlės
  • Mėgstamų žalumynų
  • 1  citrinos

Receptas

  1. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite Grand feu puodą.
  2. Puode su šlakeliu aliejaus apkepinkite smulkiai pjaustytą svogūną, salierą, sudėkite nuvalytas, bet neluptas česnako skilteles, mėgstamus žalumynus, supilkite viskį, leiskite nugaruoti alkoholiui ir pilkite grietinėlę.
  3. Suberkite midijas, uždarykite dangtį ir troškinkite apie 10 min., kartais pamaišydami, kol visos atsivers.
  4. Midijas patiekite su citrinos skiltele bei keptomis bulvytėmis.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę