I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

6 ingr.

15 min.

200°C

Karališkos krevetės kreminiame padaže

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ant grotelių statome keptuvę, pilame aliejų ir įdedame šaukštą sviesto, smulkintus svogūno laiškus, smulkintus pomidorus. Kuomet šiek tiek apkepa sudedame krevetes (apkarpyti ūsus) .
Įspauskite kelias skilteles česnako ir patroškinkite, kol pasidarys rožines spalvos. Supilkite grietinėlę, permaišykite, suberkite kapotas petražoles, pagardinkite druska, pipirais.
Patiekite su brusketomis.
Bruketas aptepti prieskoniniu sviestu ir apkepti ant grotelių, kol gražiai apskrus.
Skanaus.

Ingredientai

700 gr. Karališkų krevečių
3-4 šaukštai aliejaus
Šaukštas sviesto
4-5 skiltelės česnako
2 pomidorai
Pundelis svogūnų laiškų