I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

15 ingr.

40 min.

110°C

Rūkytos midijos ir krevetės svieste

Receptas iš KK BBQ užrašai.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 110 laipsnių.
Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ištirpiname sviestą, beriame visus prieskonius, supilame padažus ir gerai išmaišome. Krevetes ir midijas dedame į atsparų karščiui indą, apliejame sviestu ir rūkome 110°C temperatūroje 30-40 minučių, kol krevetės paraudonuos.
Patiekiame karštas, užsikandame traškia bagete, mirkyta sviesto padaže.

Ingredientai

3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių
300 g krevečių be kiauto
300 g virtų midijų be kiauto
150 g tirpinto sviesto
60 ml Vorčesterio padažo
1 v.š. aštraus padažo
1 a.š. juodųjų pipirų
½ a.š. kajeno pipirų
½ a.š. kumino
1 a.š. baziliko
1 a.š. raudonėlio
1 a.š. rūkytos paprikos
½ a.š. tarkuoto muskato riešuto
2 a.š. druskos
Prancūziška bagetė