Aštunkojai balto vyno padaže
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.Sudėkite sviestą, česnaką, čili, raudonėlį, čiobrelį ir įtarkuokite citrinos žievelę, šiek tiek apkepkite. Tada pilame vyną ir paverdam, kol nugaruos alkoholis.
Dedame aštuonkojus, pabarstome druska bei pipirais ir patroškiname 5-10 min. Dedame petražoles, laiškinį česnaką ir užpilame citrinos sultimis. Dar patroškiname porą minučių.
Skanaus!!!
Ingredientai
100 gr. Sviesto200 gr. baltojo sauso vyno
Saujelė smulkinto česnako
Čiobrelio
Raudonėlio
Svogūno
čili pipiro
citrinos
600 grl. Mažų aštuonkojų
smulkintų petražolių
laiškinio česnako
Parūkytos druskos dribsnių
Timut & Lemon pipirų