Rūkytas varškės sūris
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 120 laipsnių. Sud4kite ant žarijų rūkymo kaladėlės.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sūrius įtrinkite prieskoniais ir apvyniokite šoninės juostelėmis.
Dėkite ant grotelių ir rūkykite 30 min. Aptepkite padažu, praverkite viršutinę sklendę ir leiskite temperatūrai pakilti iki 160C. Kepkite sūrį dar 5-7 min.
Skanaus.
Ingredientai
2 vnt. Varškės sūrio200 gr. šalto rūkymo šoninės juostelių
1 a.š. česnako granulių
1 a. š. kmynų
1 a. š. paprikos miltelių
0.5. a. š. druskos
3 vnt. Vaismedžio rūkymo kaladėlės
3 v.š. Padažo “Smoky Hickory”