Dešrainiai kitaip
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles. Palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Iš graikiško jogurto ir miltų išminkykite vienalytę tešlą, padalinkite į vienodus rutuliukus, iškočiokite ir kiekvieną kepkite sausoje grill keptuvėje po 5 minutes. Ant iškepusios duonelės dėkite keptą grill dešrelę, pjaustytas daržoves bei padažus ir susukite.
Skanaus
Ingredientai
Dešrelių skirtų kepti ant laužo1 vnt. mėlynojo svogūno
2 vnt. agurkų
1 vnt. pomidoro
0,5 vnt. paprikos
Pomidorų padažo
Garstyčių
Majonezo
Jogurtinei duonelei:
400 g. graikiško jogurto
400 g. miltų