prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

16 ingr.

15 min.

200°C

Jūros ir žemės asorti

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles.
Palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.

Salotoms:
Sudėkite burokėlius į keptuvę, pilkite balzamico acto, kad apsemtų 1/3 burokėlių, suberkite cukrų, kaitinkite vis pamaišant, kol nugaruos skystis, ištirps cukrus ir burokėliai karamelizuosis.
Kai išgaruos skystis, įpilkite aliejaus ir apkepkite burokėlius.
Susmulkinkite svogūną, pomidorus, agurką, fetą. Sumaišykite daržoves su atvėsusiais burokėliais, sudėkite fetos sūrį, riešutus ant viršaus ir užpilkite paruoštu padažu.

Vėrinukams:
Jautieną supjaustykite kubeliais.
Krevetes ir šukutes ir jautieną suverkite ant iešmelių: jautiena-šukutė-krevetė.
Kepimo groteles aptepkite aliejumi.
Kepkite vartant tiesioginėje kaitroje 5-6 min.
Pagardinkite druska, pipirais.
Skanaus.

Ingredientai

Brandintas jautienos beef antrekotas Feel the beef
Krevetės
Šukutės
Druska, pipirai

Salotoms:
8 vnt. Virti burokėliai
2 v. š. Rudojo cukraus
Al. Aliejaus
Saujelė rukolos
8-10 maži pomidorai
100 gr. Fetos sūrio
Mėlynas svogūnas
Saujelė pekano riešutų
Balzaminio acto

Padažas:
Citrina
Alyvuogių aliejus
Balzaminis actas
Druska, pipirai Sauda