I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

8 ingr.

15 min.

110°C

KK marinatas +

Kristupo Krivicko receptas

Užverdame vandenį. Ištirpiname druską, cukrų, suberiame pipirus ir lauro lapus.
Atvėsiname, sudedame stambiai pjaustytus česnakus ir supilame actą. Marinatas paruoštas. Produktą laikome marinate 12-24 valandų. Kuo ilgiau laikysite, tuo aštresnis bus acto skonis.
Šį marinatą prieš rūkymą galima naudoti žuviai, kiaulienai, paukštienai.

Daugiau receptų rasite : KK BBQ Užrašai.

Ingredientai

5 litrai vandens
500 g druskos
150 g cukraus
150 ml acto rūgšties (70%)
5 skiltelės česnako
4 lauro lapai
Juodieji ir kvapnieji pipirų žirneliai

Jei yra sunkimų nusipirkti 70% acto rūgšties galima panaudoti 9%. Receptas šiek tiek skirsis:

5 litrai vandens
600 g druskos
180 g cukraus
1170 ml acto 9%
6 skiltelės česnako
4 lauro lapai
Juodieji ir kvapnieji pipirų žirneliai