I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

30 min.

100°C

Rabarbarų BBQ padažas

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 100 laipsnių. Ant žarijų sudėkite rūkymo kaladėles. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Sudėkite ant grotelių supjaustytą rabarbarą ir rūkykite apie 20 min.
Dėkite ant grotelių keptuvę. Įpilkite šlakelį aliejaus ir pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną bei česnaką. Dėkite smulkintą citriną, berkite cukrų ir maišydami jį ištirpinkite. Sudėkite pasmulkintus rabarbarus, pomidorų pastą ir prieskonius. Ant labai lėtos ugnies maišykite, kol rabarbarai šiek tiek išsileis. Jeigu norite galima padažą susmulkinti smulkintuvu ar įdėti smulkinto čili pipiro jei mėgstate aštriau.
Jei nėra bbq / smoke galimybės, o labai norisi šio padažo - rabarbarą apsikepkite keptuvėje ir įpilkite skysto dūmo šaukštą.
Skanaus

Ingredientai

3 vnt. didelių rabarbarų
1 vnt. citrinos
40 g. rudo cukraus
120 g. pomidorų pastos
2 v. š. aliejaus
1 vnt. svogūno
0,5 vnt. česnako
1 a. š. malto cinamono
1 a. š. malto imbiero
2 a. š. malto kumino
2 vnt. trintų gvazdikėlių
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių