Adžarijos druska Sakartvelo virtuvėje dažniausiai naudojama vietoje įprastos valgomosios druskos.
• Ši druska laikoma universaliu prieskoniu, naudojama gaminant mėsos patiekalus, sriubas, padažus ir žuvies patiekalus, salotas ir beabejo gardinti pagamintus patiekalus tokius kaip didkepsniai (steikai) , gruzinišką charčio, žuvį keptą grilyje.
• Adžarijos druska pasižymi ypatingu česnako aromatu.
• Tinka: marinuoti mėsai, žuviai, paukštienai, gardinti sriubas, padažus, daržoves ir kt.
Adžarijos druska
Plov.lt
7.00€
Pristatymas vykdomas per 1 - 3 darbo dienas, akcijų metu 3-5 d.d.
Iki nemokamo pristatymo liko 30.00€!
Sudėtis: Jūros druska (66 proc.), česnakas, krapai, kalendra, aitrioji paprika, Chmeli-suneli prieskoniai, džiovinti kalnų dašiai, juodieji pipirai
Kiekis:
140Prekės ženklas
Plov.lt
























