I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

2 min.

180°C

Šnicelis

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kiaulienos nugarinę susipjaustome 0,5-0,3 cm grėžinėliais ir suprieskoniuojame su druska, pipiru ir paprika. Klojame lapą kepimo popieriaus, dedame mėsą, o ant jos kitą lapą. Tada gerai išmušame mėsą, kad jos storis sumažėtų maždaug per puse. Pasiruošiame lėkštę su kiaušinio plakiniu, lėkštę su miltais ir džiuvėsėliais. Kazaną įkaitiname su aliejumi, mėsą i miltus, tada i plakinį, o galiausiai į džiuvėsius ir dedame i karštą kazaną. ~1,5 min ir traukiame lauk jau gražius traškius šnicelius.

Tobulos vokiškos rūkytų bulviu salotos:
1 kg smulkių bulvių išrūkome 150 C temperatūroje apie valandą laiko. Atidedame, kad atauštų, o vėliau smulkiai supjaustome. Keptuvėje su sviestu ir alyvuogių aliejumi apskrudiname 5 juosteles šoninės ir paliekame džiūti ant servetėlės. Tuo metu smulkiais gabaliukais susipjaustome 6 juosteles šoninės, ją apskrudiname keptuvėje kartu su vienu mėlynuoju svogūnu. Dedame šaukstą garstyčių, 2 arba š. cukraus, žiupsnelį kajano pipirų, druskos, juodo pipiro ir ketvirtadalį puodelio obuolių acto. Viską maišydami pakepiname kol svogūnas suminkštės. Metame i vidų bulves ir viską gerai išmaišome.
Galiausiai pagardiname traškios šoninės trupiniais ir petražolėmis.

Ingredientai

600 gr. kiaulienos nugarinės
Druska, pipirai
2 kiaušiniai
3 v. š miltų
3 v. š. džiuvėsėlių
250 ml. saulėgrąžų aliejaus