+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

4 val. 20 min.

130°C

Porchetta

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, padėkite indą riebalams, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Susmulkinkite česnaką, krapus, rozmariną sumaišykite su paprikos milteliais, druska ir pipirais.
Iš šoninės padarykite išklotinę, vidų įtrinkite prieskonių mišiniu ir susukite šoninę. Sutvirtinkite siūlu.
Dėkite ant grotelių ir kepkite apie 4 val. iki 78 °C vidines , kurią matuokite termometru.
Pabaigoje, atidarykite sklendes ir leiskite mėsai apskrusti, kol odelė taps traški.
Skanaus.

Ingredientai

4 kg. Kiaulienos šoninės
4 skiltelės česnako
rozmarinas
krapai
pipirai, druska
2 a. š. maltos saldžiosios paprikos