+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

17 ingr.

80 min.

180°C

Čenakai

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Indelius ištepkite aliejumi. Supjaustykite smulkiai kiaulieną, pabarstykite druska, pipirais, raudonos paprikos milteliais. Dėkite į indelio dugną. Ant mėsos dekit pjaustytus žiedais svogūnus, tuomet kubeliais pjaustytos bulvės, morkos, salierai, kubeliais paprika, cukinijos, kapotas česnakas ir kitos daržovės, pagardinti druska, pipirais, šiek tiek cukraus.
Paruoštus indelius pripildyti sultiniu, kad apsemtų daržoves.
Dėti uždengtus indelius į įkaitintą kepsninę ir kepti apie 80 min.
Likus 5 min. iki pabaigos į kiekvieną indelį įdėkite po šaukštelį pomidorų padažo ir šaukštelį grietinės. Pagardinkite druska, pipirais ir žalumynais.
Skanaus.

Ingredientai

5 vnt. morkos
6 vnt. bulvės
1 nedidelė cukinija ar moliūgas
3 vnt. saliero sriebai
3 vnt. svogūnai
4 skiltelės česnako
700 gr. kiaulienos sprandinės
1 paprika
Druska
Pipirai
1 arb. š. cukraus
1 arb. š. paprikos miltelių
Al. Aliejaus
100 ml. pomidorų padažo
100 ml. grietinės
500 ml. kiaulienos sultinio ar vandens
Žalumynų

Papildomai: galite naudoti visas daržoves kurių turite namuose, pupelės, žirneliai, šparaginės pupelės ir t.t.