+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

18 ingr.

70 min.

140°C

Kiaulienos filė troškinys su grietinėle

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 140 laipsnių.
Ant žarijų sudėkite rūkymo kaladėles.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
File įtriname česnakiniu prieskoniu mišiniu ir . apie 40 mi rūkome 140C temperatūroje. Po to supjaustome 3-6 mm riekelemis.
Praveriame viršutinę sklendę, kad temperatūra pakiltų iki 180 C. Statome ant grotelių puodą.
Puode įkaitiname alyvuogių aliejų ir jame apkepame chorizo dešrą su svogūnu ir česnaku. Dedame grybus, papriką, čiobrelius, karnišonus, mėsą mairūną, jelapeną, miltus ir viska gerai išmaišome.
Toliau, pilame grietinėlę ir vandenį, uždengiame puodą su dangčiu ir prisukame sklendę, verdame apie 30 min. Pora kartu pamaišykite nes padažas gali kibti prie puodo dugno.
Skanaus.

Ingredientai

1 kiaulienos file
1 paprika
1 portobello grybas
0,5 puodelio karnišonų
1 svogūnas
350 ml grietinėlės 30%
100 ml vandens
2 skiltelės česnako
100gr. chorizo dešros
1 jelapeno pipiras
1 arb. s. Mairūno
2 šaukštai miltų
3 šakelės šviežio čiobrelio
Prieskonių mišinio „Garlic rub“
4 vnt. Viskio statinių rūkymo kaladėlių
Druskos
Pipirų
Al. Aliejaus