+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

18 ingr.

50 min.

180°C

Chašlama

Supjaustykite šonkaulius ir įtrinkite Garlic Rub prieskoniais.
Nuvalykite ir supjaustykite kubeliais daržoves, bulves didesnėmis skiltelėmis.
Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Į puodą pilame aliejų, įkaitiname, tuomet dedame šonkaulius, nuolat maišant apkepame, suberiame svogūnus. Kepiname, kol šiek tiek apskrunda, tuomet suberiame likusias daržoves (išskyrus česnaką), prieskonius, pilame vandens, tik tiek, kad apsemtų viską. Permaišome ir troškiname apie 40 min. 180 C.
Suberkit česnako skilteles, lauro lapą, permaišykite ir troškinkite apie 10 min. Suberti smulkintą kalendrą ir patiekti.


Skanaus.

 

 

Ingredientai

1kg. kiaulienos šonkaulių
100 ml. aliejaus
250 gr. česnako
2 vnt. morkos
10 vnt. bulvių
1 paprika
2 vnt.svogūnai
3-4 vnt. saliero stiebai
3-4 vnt. lauro lapai
50 ml aliejaus
1 valg. į. Druskos
1 arb.š. pipirų
1 arb. Š. raud. paprikos miltelių
0.5 arb. Š. dž. raudonėlio
Kelios šakelės čiobrelio
3-4l. vandens
2 valg. š. Prieskonių mišinio „Garlic Rub“
Saujelė kalendros