+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

17 ingr.

50 min.

180°C

Chašlama

Supjaustykite šonkaulius ir įtrinkite Garlic Rub prieskoniais.
Nuvalykite ir supjaustykite kubeliais daržoves, bulves didesnėmis skiltelėmis.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Į puodą pilkite aliejų, įkaitinkite, tuomet sudėkite šonkaulius, nuolat maišant apkepkite, suberkite svogūnus. Kepkite, kol šiek tiek apskrunda, tuomet suberkite likusias daržoves (išskyrus česnaką), prieskonius, pilkite vandens, tik tiek, kad apsemtų viską. Permaišykite ir troškinkite apie 40 min. 180 C.
Suberkite nesmulkintas česnako skilteles, lauro lapą, permaišykite ir troškinkite apie 10 min.
Suberti smulkintą kalendrą ir patiekti.
Skanaus.  

Ingredientai

1kg. kiaulienos šonkaulių
100 ml. aliejaus
150 gr. česnako
2 vnt. morkos
10 vnt. bulvių
1 paprika
2 vnt.svogūnai
3-4 vnt. saliero stiebai
3-4 vnt. lauro lapai
1 valg. š. druskos
1 arb.š. pipirų
1 arb. Š. raud. paprikos miltelių
0.5 arb. Š. dž. raudonėlio
Kelios šakelės čiobrelio
3-4l. vandens
2 valg. š. Prieskonių mišinio „Garlic Rub“
Saujelė kalendros