Rūkyti jautienos žandai
Žandus įtrinkite prieskoniais ir leiskite pasiarinuoti kelias valandas. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, sudėkite rūkymo kaladėles, uždenkite dangtį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 110 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sudėkite žandus ant grotelių ir rūkykite 2.5 val.
Praverkite sklendes, pakelkite temperatūrą iki 140C ir įstatykite į laikiklį kazaną.
Įkaitinkite aliejų, sudėkite žandus ir mėgstamas daržoves, morkas, svogūnus, česnakus, pomidorus, salierus, cukinijas ir t.t. užpilkite alumi ir troškinkite 3.5 val.
Pabaigoje atidenkite dangtį ir leiskite skysčiui nugaruoti.
Skanaus.
Ingredientai
1.5kg jautienos žandųMemphis mud prieskoniai
Guinness alus
2-3 vnt. Rūkymo kubelių
Mėgstamų daržovių