+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

4 min.

230°C

Dvigubi mėsainiai su jautiena

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 230 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Maltą mėsą pagardinkite druska, pipirais, formuokite paplotėlius.
Majonezą sumaišykite su smulkintais marinuotais agurkėliais.
Įkaitinkite kepsninę iki 230C ir kepkite paplotėlius po 2 min. iš abiejų pusių. Aptepkite BBQ padažu. Uždėkite po riekelę sūrio, kad šiek tiek išsilydytų. Pašildykite bandeles. Ant bandelės dėkite majonezo padažo, gražgarščių, mėsos paplotėlius ir uždenkite bandele.
Skanaus.

Ingredientai

1 kg. sausai brandintos maltos jautienos
4 mėsainių bandelės
8 riekelės čederio sūrio
sauja gražgarščių
4 a.š. Majonezo
4 v.š. Padažas-marinatas “Smoky Apple BBQ”
4 vnt marinuotų agurkėlių
druska ir pipirai