Dirty Tomahawk jautienos didkepsnis su kuskuso salotomis
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Šildykite kepsnį kol vidinė tempetūra pasieks 45°C. Matuokite termometru. Tuomet dėkite kepsnį ant žarijų ir kepkite po 2 min iš abiejų pusių. Iškepusį pagardinkite druska, pipirais.
Paruoškite kuskuso kruopas, įspauskite citrinos sultis, sumaišykite su kapotais žalumynais, supjaustykite kubeliais pomidorus ir agurkus, įmaišykite į kuskusą, papuoškite granato sėklomis.
Skanaus.
Ingredientai
400 g Tomahawk nugarinės didkepsnis4 pomidorai
0,5 citrinos sultys
5 v. š. kuskuso kruopų
Ryšulėlį kalendros
Ryšulėlį mėtų
Ryšulėlį petražolių
2 agurkai
Pusės granato sėklų
Aliejaus
Druska
Pipirai