+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

75 min.

180°C

Uzbekiškas troškinys ,,Gušnut‘‘

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Į puodą pilame aliejaus ir dedame juostelėmis pjaustytą jautieną. Apkepame, tuomet svogūnus pjaustytus žiedais, apkepame, kubeliais pjaustytus pomidorus, konservuotus pomidorus, gardiname prieskoniais, česnakais ir gerai permaišome .
Pilame avinžirnius, sultinį ir troškiname 1 val.
Skanaus.

Ingredientai

500 gr. sausai brandintos jautienos
400 gr. mirkytų avinžirnių
5 pomidorai
300 ml. vištienos sultinio
3 skiltelės česnako
Svogūnas
400 gr. konservuotų pomidorų
Aliejaus
Kuminas
Druska
Pipirai
Cmeli suneli prieskonių mišinio
Aliejaus