+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

6 val.

140°C

Tortilijos su troškintais jaučio žandais

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių. Ant anglių sudėkite rūkymo kaladėlės. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Jaučio žandus pamarinuokite prieskoniais ir rūkykite 3 val. 130C kaitroje.
Supjaustykite, sudėkite į puodą, supilkite alų, sudėkite sviestą, smulkintas paprikas, svogūnus, kalendrą ir troškinkite 140C 3 val.
Pašildykite tortilijas, dėkite į jas po kelis šaukštus troškinio, šalia pjaustytų ridikėlių ir papuoškite svogūno laiškais.
Skanaus.

Ingredientai

4 vnt. jaučio žandų 2 v. š. Prieskoniai VIKING THE CHEF „Popcorn“ 800 ml. tamsaus alaus 100 gr. sviesto 2 vnt. geltonų paprikų 2 vnt. raudonų paprikų 300 gr. šalotinių svogūnų kalendros svogūnų laiškų 200 gr. ridikėlių 4 tortilijos 4 v.š. Smoky Apple BBQ padažo 3 vnt. Viskio statinių rūkymo kaladėlių