+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

2 val. 15 min.

160°C

Jautienos troškinys raudono vyno padaže

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Susmulkinkite visus produktus.
Puode šoninę apkepkite ant šlakelio aliejaus, sudėkite svogūnus, kai gražiai apskrus, suberkite jautieną.
Pagardinkite prieskoniais. Supilkite vyną, sultinį, pomidorų pasta, permaišykite, suberkite pievagrybius, morkas, bulvės ir troškinkite 2 val.
Skanaus :)

Ingredientai

1kg jautienos sprandinės
100 gr rūkytos kiaulienos šoninės
1/4 puodelio miltų
2 puodeliai raudono vyno
300 gr juodųjų pievagrybių
4 morkos
1 svogūnas
4 skilt česnako
1 šaukštas pomidorų pastos
4 puodeliai jautienos sultinio
2 lauro lapai
1 a. š. džiovintų čiobrelių
500 gr mažų raudonų bulvyčių