+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

25 min.

230°C

Lomo al trapo

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju.
Ant medvilninio rankšluoščio suberkite druską, pipirus, raudonėlį ir sudėkite nugarinę, susukite į rankšluostį, suriškite siūlu ir meskite į žarijas. Kepkite 20 min. Išėmus ir druskos patalo aptepkite alyvuogių aliejumi ir dar kelias minutes apskrudinkite. Ant grotelių apkepkite ir daržoves.
Supjaustykite mėsą, o jos sultis sumaišykite su majonezu ir patiekite kaip padažą.
Skanaus.

Ingredientai

1.5kg jautienos nugarinės
1kg. druskos
Majonezo
Pipirų
Druskos
Raudonėlis
200ml. raudono vyno
al. aliejaus
4 raudonos paprikos
4 pomidorai