+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

15 ingr.

5 val.

150°C

OssoBucco (Jautienos kulninės troškinys)

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju ir palaukite kol temperatūra pakils iki 150 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Uždėkite nerūdyjančio plieno kepimo groteles, ant jų statykite puodą.
Į puodą sudėkite kulninę, visas smulkintas daržoves, prieskonius, užpilkite vyno ir uždengtoje kepsninėje troškinkite 5 val.
Paruoštą troškinį pagardinkite žalumynais.
Skanaus.

Ingredientai

Jautienos kulninė
Druska
Pipirai
1 v. š. miltų
3 vnt. Morkų
3 vnt. Svogūnų
2 vnt paprikos
čili pipiras
4-5 vnt. skilt. Česnako
4-5 vnt. kvapieji pipirai
3-4 vnt. saliero stiebų
3 vnt. lauro lapų
2 v. š. pomidorų pastos
1 skardinė smulkintų pomidorų
0.7l. raudono vyno