I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

15 ingr.

13 min.

200°C

Dešrainiai su čili padažu

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Faršą apskrudiname aliejuje, dedame svogūnus, česnaką ir kepame dar porą minučių. Beriame prieskonius, druską, cukrų. Pilame padažus, pomidorų tyrę. Nuolat maišydami pašildome dar keletą minučių. Dešreles 5-8 minutes šildome tiesioginėje kaitroje, 200°C temperatūroje. Bandeles įpjauname ir šiek tiek praplatiname išimdami dalj minkštimo. Guldome dešrelę, iš šonų prikišame sūrio juostelių ir šauname atgal į kepsninę, kol sūris išsilydys.
Ant bandelės viršaus krauname faršą, spaudžiame garstyčias ir pabarstome svogūnais.
Skanaus.

Ingredientai

Čilli įdaras:
250 g jautienos faršo
1 smulkintas svogūnas
2 skiltelės trinto česnako
3-4 v.Š. pomidorų tyrės
2-3 v.Š. BBQ padažo
¼ a.š. aštraus padažo
½ a.š. kumino
1 a.š. cukraus
Druska
Alyvuogių aliejus
5-6 dešrelės
5-6 pailgos bandelės
250 g fermentinio sūrio plonomis juostelémis
Garstyčios
Pjaustyti kubeliais svogūnai